TUOTTEET JA PALVELUT

Tarvitsitpa sitten pressun peräkärryysi tai aurinkovarjon valtamerilaivaasi, meiltä sellaisen saa.
Suuri osa tuotteistamme valmistetaan mittatilaustyönä kulloiseenkin tarpeeseen,
joten ota yhteyttä ja kerro meille mitä tarvitset.

Me suunnittelemme, valmistamme ja tarvittaessa myös asennamme sen!


Sisustusverhot ja tarvikkeet, suihkuverhot ja verhokiskot

Olemme valmistaneet ja asentaneet lukemattomat määrät verhoja risteilijöille, joita seilaa niin Karibianmerellä, Välimerellä kuin Itämerelläkin. Laivojen, hotellien ja muiden teollisten kohteiden lisäksi palvelemme myös kotitalouksia. Meiltä saat verhot, verhotangot ja vaikkapa verhojen nostomoottorit tilaustyönä juuri omiin tarpeisiisi. Verhot voivat olla esimerkiksi läpikuultavaa ja ilmaa läpipäästävää mesh-kangasta, pimennysverhoa, läpinäkyvää, sään kestävää paksua muovikalvoa, suihkuverhoa tai mitä tahansa tarvitsetkin. Katso varastotuotteet verkkokaupastamme tai ota yhteyttä myyntiimme.

Canvaskatot ja sisäkattorakenteet sekä purjemarkiisit

Canvas- eli kangaskatot soveltuvat erinomaisesti painokriittisiin kohteisiin, kuten laivojen yläkansille, niin sisä- kuin ulkotiloihin ja terasseille. Sen lisäksi, että ne toimivat aurinkosuojina, ne voivat toimia mainiona sisustuselementtinä. Kangastyypistä riippuen canvaskatto suojaa myös sateelta. Canvaskatot voivat olla kehikkoon sovitettuja, eri muotoisia ja kokoisia kankaita. Voit tilata myös kankaan ilman kehikkoa ja asentaa sen vaikkapa köysillä terassin päälle. Nimeämiskäytännöt tuotteella vaihtelevat: aurinkopurje, purjemarkiisi, terassipurje, aurinkokatos, purjevarjo ja niin edelleen. Kaikki ne saat kuitenkin meiltä haluamillasi mitoilla, muodoilla ja väreillä. Ota yhteyttä myyntiimme!

Kaidekankaat

Kaidekankaat toimivat hyvin ulkotiloissa tilanjakajina ja mainoksina. Valmistamme tarvitsemasi kokoiset ja malliset kankaat tilauksesta. Saatavana erilaisilla kangasvaihtoehdoilla. Ota yhteyttä myyntiimme!

Esiliinat ja muut henkilösuojaimet

Esiliinat ovat olleet Nylon-tuotteen valikoimissa alusta asti, 1950-luvulta. Aikojen saatossa olemme kehittäneet niin materiaalivaihtoehtoja kuin mallejakin ja nykyään tämä perustuote on tuotantomme kulmakiviä. Kesto-esiliina on yksinkertaisesti toimiva. Saatavana on Kesto-original -esiliinoja jatkuvaan ja kovaan käyttöön, Kesto-MM -esiliinoja kevyempään suojaustarpeeseen sekä kertakäyttöisiä, kevyitä muoviesiliinoja. Verkkokaupastamme löydät yleisimmät värivaihtoehdot. Esiliinoja voidaan valmistaa myös muissa väreissä sekä kuoseissa jos tarvitset vaikkapa yrityksesi värimaailmaan sopivan malliston. Lisäksi valikoimastamme löytyy hihallisia suojavaatteita sekä irrallisia suojahihoja. Katso varastotuotteet verkkokaupastamme tai ota yhteyttä myyntiimme!

Kesto-essu

Vakuumipatjat ja sairaalatarvikkeet

Terveydenhuollon tarpeisiin tuotamme muun muassa pelastuslakanoita, vakuumipatjoja ja -lastoja, kevytpaareja, infuusiopullojen ripustuspusseja ja puhallusrenkaita. Meiltä saat myös pumput vakuumituotteisiin, kynätaskusuojat henkilökunnalle ja kansiot potilaiden tietojen säilytykseen. Katso varastotuotteet verkkokaupastamme tai ota yhteyttä myyntiimme!

Suojapeitteet, tilanjakoverhot ja hitsaussuojat

Suojapeitteet, tuttavallisemmin pressut, saat meiltä mittojesi mukaan tehtynä. Valmistamme kaiken kokoisia kappaleita aina peräkärryn suojapeitteistä pressuhallien seiniin ja oviverhoihin. Palosuojatusta materiaalista valmistamme hitsaussuojia ja hitsauskoppeja. Tilanjakoverhot soveltuvat erottelemaan esimerkiksi varaston lämmitetyn ja viileän osan toisistaan, vaimentavat ääniä ja estävät pölyn leijailun osastolta toiselle. Tilanjakoverhot voivat olla kokonaisia paloja, jotka vedetään sivuun tai suikaleverhoja, joiden läpi voi ajaa tai kävellä. Katso varastotuotteet verkkokaupastamme tai ota yhteyttä myyntiimme!

Säänkestävät ulkokalusteet ja verhoilut

Jos tarvitset mökille, terassille tai veneeseen helppohoitoiset, säänkestävät istuimet tai muuta kangasverhoilua, me autamme! Suunnittelu- ja asennuspalvelumme valmistaa mittatilaustyönä halutut tuotteet ja asentaa ne paikalleen. Sinun tehtäväksesi jää vain kertoa mitä haluat ja minne – ja nauttia lopputuloksesta! Ota yhteyttä myyntiimme!

Palvelut

Tarjontaamme kuuluu monenlaiset muovi- ja tekstiilialan palvelut, voimme muun muassa leikata kankaat ja muovikalvot halutuilla kaavoilla ja ommella tai saumata ne. CNC-leikkurimme suoriutuu nopeasti tarkuutta vaativista tehtävistä ja tuottaa tasalaatuista jälkeä. Leikkurilla voidaan myös tehdä 3D-jyrsintää.

Voimme myös suunnitella puolestasi tarvittavat tuotteet ja valmistustavat, olipa kyse sitten pressutuotteista, canvaskatoista tai vaikka kangaskasseista. Jos sinulla on jo valmis tuote, mutta tarvitset lisäkapasiteettia tuotantoon, voimme auttaa myös siinä! Tarjoamme myös täyden asennuspalvelun tuotteillemme, missä päin maailmaa tahansa. Ota yhteyttä myyntiimme!

3D-skannaus ja suunnittelu

Käytämme uusinta 3D-teknologiaa projektiemme mitoitukseen ja suunnitteluun. Mittatarkka aineisto on helposti jaettavissa ja hyödynnettävissä CAD-ympäristöissä. Tarjoamme 3D-skannausta palveluna maailmanlaajuisesti, tarvittaessa nopeallakin aikataululla.

Pystymme tuomaan digitaaliseksi aineistoksi laajojakin kokonaisuuksia, joita voidaan käyttää suunnittelun tukena. Tuotettu aineisto on yhteensopivaa muun muassa Autocad, Inventor, Rhino3D ja SolidWorks -ohjelmistojen kanssa. 3D-skannaus mahdollistaa myös esimerkiksi erilaisten sisätilojen tai vaikkapa esineiden tuomisen VR-maailmaan. Ota yhteyttä myyntiimme!