Sisustustuotteet ja muovikomponentit julkisiin tiloihin

Valmistamme räätälöidysti sisustuskomponentteja mm. laivateollisuuteen. Suunnittelemme ja valmistamme sisäkatot ja alakatot yrityksille julkisiin tiloihin ympäri Suomen. Julkisten tilojen sisustusratkaisuina toimivat esim. juuri tilaan suunnitellut canvaskatot, aurinkosuojat sekä sermit. Sisustuskomponentteja valmistamme esimerkiksi liikennemyymälöiden, kauppakeskusten, toimistotilojen ja ravintoloiden tarpeisiin.

Sisustuselementtejä ja -komponentteja muovista, tekstiileistä ja metallista toteutamme suoraan tai alihankintana. Hoidamme projektin aina joustavasti ja sovitulla aikataululla. Ota yhteyttä ja kerro projektistanne niin suunnitellaan teille sopiva ja paras mahdollinen ratkaisu.

Yksityiskotien terassikatokset ja muu auringonsuojaus

Palvelemme myös yksityisasiakkaita erilaiseen auringonsuojaukseen liittyvissä asioissa. Meiltä löytyy esteettinen ratkaisu erilaisista terassikatoksista muihin auringonsuojauksen tarpeisiin aina asiakkaan toiveiden mukaan. Avustamme materiaalivalinnoissa ja suunnittelutyössä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tutustu myös muihin tuotteisiimme

Ota yhteyttä >