Nylon Tuote Finland Oy - Muovituotteiden valmistaja

Nylon-Tuote Oy on vuonna 1952 toimintansa aloittanut muovi- ja tekstiilituotteiden valmistaja. Palvelemme asiakkaita niin pienissä kuin suurissa muovituotteiden projekteissa. Palvelemme yrityksiä, yksityisiä ja julkisen sektorin toimijoita.

Olemme erikoistuneet muovikalvosta saumaamalla valmistettaviin ja erilaisiin ompelutöitä vaativiin tuotteisiin, sekä näiden yhdistelmiin. Palveluvalikoimaamme kuuluu korkealaatuisten muovituotteiden suunnittelu ja valmistus aina sairaalan suojaesiliinoista julkisten tilojen sisustuskomponentteihin.

Laivateollisuuden sekä julkisten tilojen sisäkatot sekä muut sisustusratkaisut

Suunnittelemme ja toteutamme täysin räätälöityjä muovituotteita sekä sisustusratkaisuja yrityksille ja julkisiin tiloihin ympäri Suomen.

Laivateollisuuden tarpeisiin valmistamme laivojen sisäkatot sekä sisustusratkaisut asennuksineen. Asiakkaitamme on mm. telakkayhtiö Meyer Turku Oy, jonka telakalla rakennettaviin laivoihin olemme toimittaneet sisustuskomponentteja asennuksineen.

Valmistamme julkisten tilojen sisustukseen, esim. liikennemyymälöihin, ravintoloihin ja kauppoihin juuri tilaan suunnitellut sisäkatot, aurinkosuojat sekä sermit. Sisustuskomponenteissa kankaat pingotetaan alumiini- tai teräskehikoihin. Komponenttien helat ja metallirakenteet voidaan valmistaa tarpeen ja käyttökohteen mukaan eri materiaaleista, vaihtoehtoina esim. rosteri, messinki tai teräs.

Referenssit

Useiden suurien valtameriristeilijöiden sistuskomponenttien valmistus ja asennus, kuten mm. ruokasalien kattopanelointeja, telttakatoksia ja uima-allasalueiden katerakenteita.